Webbinarium: Tankar kring fjärrvärmens roll framöver

Den 21 april, 11:00-12:00 bjuder HEAS in till ett webbinarium om framtidens fjärrvärme med Kristina Lygnerud, Svenska Miljöinstitutet IVL. Anmäl dig här!

Hon kommer att dela sina erfarenheter från internationella och svenska fjärrvärmeprojekt. Hon har arbetat mycket med restvärmeåtervinning i fjärrvärme och kommer att berätta om både högtempererad och lågtempererad restvärmeåtervinning. Därtill görs en utblick mot fjärrvärmens (möjliga) affärsmodell 2050.

Kristina Lygnerud
Chef för energigruppen, Svenska Miljöinstitutet (IVL)
Kristinas forskningsområde är affärsmodellsinnovationer för hållbar verksamhet. Hon är specialiserad på fjärrvärme, speciellt 4GDH och är Ordförande i den Europeiska forskningsplattformen för fjärrvärme (DHC+).


Nyheter


Energi & ekonomi vid HEAS vårmöte

Program  10:00-11:30 Års- och vårmöte 11:30-12:00 Läget på Energimarknaden Miriam Münnich Vass, Näringspolitisk expert inom klimat och energi, Teknikföretagen 12:00-13:00

Teknikföretagen Plus

Teknikföretagen Plus erbjuder dig som medlem i HEAS förmånliga avtal. Här samlas olika medlemsförmåner under ett och samma tak, vilket

Tranter International är ny medlem

HEAS hälsar Tranter International AB välkommen som medlem! Trantervärmeväxlare har en sak gemensamt – värmeöverföring genom plattor istället för rör.

Alfa Laval AB är ny medlem

HEAS hälsar Alfa Laval AB välkommen som medlem! Föreställ dig en mer hållbar värld. En värld där mindre behövs för